Aitio- ja VIP-pakettien verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Aitioiden ja VIP-pakettien varaus- ja peruutusehdot

Tilaus tulee tarkistaa ja vahvistaa, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi, ja viralliset maksu- ja varausehdot astuvat voimaan. Varausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet varauksen hinnasta.

Mikäli varaus peruutetaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan varauksesta. Mikäli tapahtuma peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.

Liput

Liput toimitetaan sähköpostiin ennen ottelutapahtumaa. Liput saapuvat Lippupisteen osoitteesta. Tarkistathan myös roskapostisi, jos lippuja ei saavu määräaikaan mennessä.

Tarjoilut

Nokia Arenan ravintolapalveluista vastaa NoHo Partners. Aitioiden juoma- ja ruokatarjoilut tilataan etukäteen ja tilaukset tulee olla perillä viimeistään 3 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Maksutavat

VIP-paketit maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken
Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay
Luottokortti: Mastercard, Visa, Visa Electron
Lasku: Walley, Jousto, OP Lasku
Muu: PayPal

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com