Aitio- ja VIP-pakettien verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Aitioiden ja VIP-pakettien varaus- ja peruutusehdot

Tilaus tulee tarkistaa ja vahvistaa, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi, ja viralliset maksu- ja varausehdot astuvat voimaan. Varausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet varauksen hinnasta.

Mikäli varaus peruutetaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan varauksesta. Mikäli tapahtuma peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.

Liput

Liput toimitetaan tilaajan sähköpostiin viimeistään 7 päivää ennen kyseistä tapahtumaa. Liput saapuvat Lippupisteen osoitteesta. Tarkistathan myös roskapostisi, jos lippuja ei saavu määräaikaan mennessä.

Tarjoilut

Nokia Arenan ravintolapalveluista vastaa NoHo Partners. Aitioiden juoma- ja ruokatarjoilut tilataan etukäteen ja tilaukset tulee olla perillä viimeistään 4 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Tilaukset: aitiopalvelut@noho.fi tai +358 10 318 4633.
Aitioiden menu: lataa PDF-tiedosto

  • Stefan´s at Arena -katsomoravintolassa on tarjolla 3 ruokalajin pöytiin tarjoiltu menu. Ilmoitukset mahdollisista ruoka-aineallergioista tai rajoitteista viimeistään 4 päivää ennen tapahtumaa: varaukset@ilves.com tai 03 225 9400.
  • Ilves VIP:ssä on tarjolla buffet-ruokailu. Ilmoitukset mahdollisista ruoka-aineallergioista tai rajoitteista viimeistään 4 päivää ennen tapahtumaa: varaukset@ilves.com tai 03 225 9400.
  • Juomatarjoiluista ja niiden laskutuksesta voi sopia halutessaan ennakkoon NoHo Partnersin kanssa: myynti.arena@noho.fi tai +358 10 318 4635

Maksutavat

VIP-paketit maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken
Mobiili / muut maksut: MobilePay, PayPal, Pivo, Siirto
Luottokortti: Mastercard, Visa, Visa Electron
Lasku: Svea lasku, Svea erämaksu, Svea yrityslasku

Maksaminen tapahtuu Svea Payments Oy:n (aputoiminimi Maksuturva Group Oy) välityksellä. Lisätiedot maksamiseen liittyvissä asioissa Svea.com.